Seleccionar página

Ce experiență aveți cu divizia PRADYCLEAN în curățarea pavajelor?

clickDivizia de curățenie PradyClean, a firmei Pradyl SRL Sibiu, a apărut în urmă cu ceva timp, ca urmare a solicitărilor clienților noștri (peste 1000 în ultimii 15 ani).
Pavajele în timp suferă modificări de natură estetică datorită murdăriei, petelor de ulei sau a vegetației crescute între rosturi, iar clienții ne-au solicitat să intervenim pentru a aduce pavajele în starea lor inițială .
Nu numai că am reușit acest lucru, dar am venit în întâmpinarea lor, cu soluții inovatoare privind intensificarea culorii pavajului .
De asemenea, avem soluții și pentru eliminarea vegetației dintre rosturi, în acest sens introducem după curățare, în locul nisipului obișnuit, un nisip cu polimeri care nu mai permite creșterea vegetației .

De ce este mai avantajos pentru proprietarii care dețin curți /alei pavate să apeleze la o firmă profesionistă de curățat pavaje?

Recomandăm proprietarilor să apeleze la o firmă profesionistă pe segmentul întreținere pavaje, întrucât deține utilaje profesionale, soluții profesionale adaptate tipului de intervenție și, nu în ultimul rând, personal specializat cu experiență în acest domeniu .

Ce sfaturi oferiți pentru întreținerea optimă a pavajului?

În primii ani de exploatare pavajul nu necesită o îngrijire specială.

După 5-6 ani, dacă vor apărea printre rosturi mușchi sau o ușoară vegetație, aceasta poate fi tratată cu un ierbicid total (însă atenție la vegetația din jurul pavajului). Sau, beneficiarul apelează la serviciile PradyClean din grupul nostru de firme care oferă servicii de spălare și întreținere profesională cu soluții BIO a pavajelor, punând la dispoziția clienților serviciile sale și abonamente anuale de mentenanță a pavajului. Contra unui cost minim clientul va avea tot timpul un pavaj curat fără vegetație între rosturi și alte pete ce pot apărea in exploatare. De asemenea, tratăm pavajul cu o soluție de calitate germană profesională pentru intensificarea culorii și menținerea permanentă a pavajului cu un aspect de ud. Tot în scop de întreținere, pentru a impiedica definitiv vegetația să crească între rosturi, la solicitarea clienților putem introduce între rosturi un nisip special cu polimeri.

Care sunt ultimele tendințe de pe piața serviciilor profesionale de curățare, dezinfectare și întreținere pavaje, mai ales din punct de vedere al protejării mediului?

Ultimele tendințe în acest domeniu sunt nisipul cu polimeri ce se introduce între rosturile pavajului, soluțiile de intensificare a culorii, atât pentru pavajele albe, cât și pentru cele colorate și, mai ales, soluțiile BIO pentru curățarea pavajelor cu o putere mare de penetrare a murdăriei, fără a afecta vegetația (florile, gazonul, arbuștii) cu care intră în contact .

Ing Imre Kemendi, PRADYCLEAN divizia de curățenie a PRADYL SRL

 

Vezi articolul complet si ce spune revista daubau.ro click aici